Σχολεία

"Δυο βήματα" από την Αθήνα, στη Μαλακάσα, το Adventure Park υπόσχεται ώρες μαθητικής δράσης για μια απλή εκδρομή ή ακόμη και όλη την ημέρα.

Το Adventure Park είναι ένας χώρος αναψυχής και διημέρευσης όπου διοργανώνονται δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση. Οι μαθητές 7χρονών και άνω επιλέγουν να πετάξουν από δένδρο σε δένδρο, σε ύψος μέχρι 7 μέτρων με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. Πέραν του ειδικού εξοπλισμού που παρέχεται, όλοι οι συμμετέχοντες περνούν από προηγούμενη υποχρεωτική εκπαίδευση και για την πλέον εύκολη διαδρομή.

Το Adventure park αποτελεί μια νέα δραστηριότητα που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία. Ανταποκρίνεται σε ένα τρόπο ζωής με έντονη ψυχαγωγία και σε μία τάση επιστροφής στη φύση και λειτουργεί με όλες τις απαιτούμενες άδειες από τις αρμόδιες αρχές. Ανακοίνωση Τύπου.

Είναι απαραίτητη η ενημέρωση και αποδοχή των κανονισμών ασφαλείας και λειτουργίας του Adventure Park των γονέων για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες.

Σημ. : Στη προσπάθειά μας να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά που επισκέπτονται το Πάρκο, παρακαλούμε τους συνοδούς να βρίσκονται κοντά στους μικρούς μαθητές της Α' τάξης ή των Νηπιαγωγείων που δραστηριοποιούνται στο Πάρκο Σκιουράκια (3 έως 7 ετών). Εισιτήριο 8 ευρώ (Ισχύει για καθημερινές πλην αργιών).

Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε τους εκπαιδευτικούς για να γνωρίσουν από κοντά τον χώρο μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6947905699 και 6955586818.

Για επίσκεψη Σάββατο και Κυριακή και στις δημόσιες αργίες το κόστος για τις εναέριες διαδρομές είναι 12 ευρώ για αριθμό συμμετεχόντων από 15 έως 40 και 10 ευρώ άνω των 40 συμμετεχόντων. Η κράτηση είναι υποχρεωτική.