ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

Από Αθήνα:Ακολουθείτε την Εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία. Περνάτε τα πρώτα διόδια (σταθμός Αφιδνών) και βγαίνετε στην δεύτερη έξοδο μετά τα διόδια (έξοδος Μαρκόπουλο - Ωρωπό). Αφού βγείτε στην έξοδο κάνετε αριστερά στην πρώτη διασταύρωση και στην επόμενη διασταύρωση (προς Μαλακάσα) κάνετε δεξιά. Το πάρκο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις κατασκηνώσεις του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.

Tip:Αν δεν θέλετε να περάσετε από το σταθμό διοδίων ακολουθείτε την Εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία, βγαίνετε στην έξοδο Αγ. Στέφανος κάνετε αριστερά στο φανάρι, αριστερά μετά τα φυτώρια στην πρώτη διασταύρωση. Συνεχίζετε ευθεία και στρίβετε δεξιά ακολουθώντας την ταμπέλα προς Μαλακάσα. . Το πάρκο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις κατασκηνώσεις του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.

Από Λαμία:Ακολουθείτε την Εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα. Βγαίνετε στην έξοδο Μαλακάσα , κάνετε αριστερά κάτω από την γέφυρα και αμέσως μετά δεξιά. Περνάτε μέσα από το χωριό της Μαλακάσας και ακολουθείτε τις ταμπέλες προς AdventurePark. Απέναντι από τις κατασκηνώσεις του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κάνετε αριστερά.