ΤΙΜΕΣ


Η είσοδος πληρώνεται στο κεντρικό ταμείο και περιλαμβάνει κάτι για να ξεδιψάσετε και μια έκπληξη.Η παραμονή στο χώρο επιτρέπεται μόνο στους κατόχους βραχιολιών εισόδου ή δραστηριότητας. Πατήστε στα βραχιόλια για να δείτε αναλύτικα τις τιμές. Τα βραχιόλια της full περιπέτειας είναι ήδη εκπτωτικά και δεν επιδέχονται επιπλέον εκπτώσεις.
 

Πληροφορίες Σκιουράκια (3-7 Ετών) - Τιμή: 15€
Υποχρεωτικά με την ευθύνη του γονέα-συνοδού.
Χρήση εξοπλισμού έως 3 ώρες. Παράδοση του εξοπλισμού τερματίζει το εισιτήριο-βραχιόλι.


Πληροφορίες για Αλεπούδες (7-11 Ετών) - Τιμή: 20€
Χρήση εξοπλισμού έως 3 ώρες. Παράδοση του εξοπλισμού τερματίζει το εισιτήριο-βραχιόλι


Πληροφορίες για Λύκοι (11-14 Ετων) - Τιμή: 25€
Χρήση εξοπλισμού έως 3 ώρες. Παράδοση του εξοπλισμού τερματίζει το εισιτήριο-βραχιόλι


Πληροφορίες για Αετοί (14+ Ετών) - Τιμή: 25€
Χρήση εξοπλισμού έως 3 ώρες. Παράδοση του εξοπλισμού τερματίζει το εισιτήριο-βραχιόλι

Gold 45€: Βραχιολάκι που περιλαμβάνει :Απεριόριστο ZipLine και απεριόριστες Δραστηριότητες στις δραστηριότητες: ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ , BUNGEETRAMPOLINE , OPERATIONTARANTULA, ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ, PEDALGOKARTS, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ  & 5 προϊόντα από το Bar.
 

Υποχρεωτικά βραχιόλια εισόδου ενηλίκων (ταυτοποίηση στο χώρο) με καφέ ή κάποιο άλλο προϊόν & ένα μπουκαλάκι νερό: 3,5€ ανά βραχιόλι

Για επιπλέον κατανάλωση από τον χώρο εξυπηρέτησης και αναμονής υποχρεούστε να παίρνετε μάρκα από το κεντρικό ταμείο.


*Χρήση εξοπλισμού έως 3 ώρες. Εισιτήριο εισόδου ενηλίκων 3,5€ με δωρεάν νερό και ένα επιπλέον προϊόν από τον χώρο εξυπηρέτησης και αναμονής. Για επιπλέον κατανάλωση προμηθεύεστε μάρκες από το κεντρικό ταμείο.

"Οι συνοδοί των ανήλικων συμμετεχόντων πρέπει να δηλώνουν την ακριβή ηλικία τους. Σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης, το Adventure Park δεν φέρει καμία ευθύνη. Η παραμονή στο χώρο επιτρέπεται αυστηρά σε όσους επισκέπτες φέρουν βραχιόλι εισόδου ή δραστηριότητας.